RENOVATIE

De Verwarmingsspecialist van regio rijnmond

RENOVATIE

Als geen ander is ThermoGas specialist op het gebied van renovatie van zeer oude cv-installaties in regio Rijnmond. Sinds 1970 is ThermoGas gespecialiseerd in het oplossen van cv-installatie problemen die oude installaties met zich mee brengen. Renoveren van bijvoorbeeld dikke oude leidingen met asbest. Voor ons is het renoveren van een oude cv-installatie altijd een uitdaging! Onze specialisatie is het renoveren van oude cv-installaties en het overschakelen naar een centrale verwarming met moderne radiatoren met onzichtbare leidingen.

 

OUDE DIKKE CV-LEIDINGEN

Langzame reactietijden en overgedimensioneerd warmtevermogen verbruiken bij de huidige, lage systeemtemperaturen veel meer energie dan nodig is. Bij dezelfde afmetingen is in plaats van de oude, diepe DIN-radiator bijvoorbeeld al een tweekolomsradiator voldoende om aan de warmtebehoefte van de ruimte te voldoen.

Ook de tand des tijds knaagt aan verwarming en niet zelden gaan roest en kalk tot de aanval over. Zo kan bij corrosie en putcorrosie water uit de radiator of kranen lekken en vloerbedekking of parket onherstelbaar beschadigen.

Voor gedetailleerde tips over de keuze van de juiste radiator biedt ThermoGas u de mogelijkheid om ter plekke of in de showroom advies te krijgen voor het probleemloos vervangen van radiatoren en de oude dikke cv-leidingen. Maak dus gerust een afspraak voor een advies op maat.