Over ThermoGas

De Verwarmingsspecialist van regio rijnmond

Over ThermoGas

ThermoGas is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1970 en is specialist op het gebied van centrale verwarming, warmwatervoorziening en gastechniek. ThermoGas is een vertrouwd installatiebedrijf dat kwaliteit levert en alleen werkt met kwaliteitspersoneel. Alle medewerkers, van installateurs tot onderhoudsmonteurs zijn in dienst van ThermoGas zelf. Dit garandeert een efficiƫnte en deskundige afhandeling.

default

Van cv-ketels, radiatoren en boilers tot vloerverwarming; bij ThermoGas kunt u voor al deze zaken terecht. Het bedrijf is reeds jaren Atag Select Dealer. U krijgt daarom standaard vijf jaar garantie op Atagproducten. Sinds enige tijd kunt u ook bij ThermoGas terecht voor airconditioning en luchtbehandeling. ThermoGas is een bedrijf dat altijd voeling houdt met de markt. Ze weten dan ook hoe belangrijk het is dat uw radiatoren mooi aansluiten bij uw interieur. Natuurlijk kunt u kiezen voor de designradiatoren, maar ThermoGas biedt ook de trends op het gebied van radiatoromkastingen met metalen bekleding.

Naast producten van top kwaliteit biedt Installatiebedrijf ThermoGas, als Atag Select Dealer, u CV-plus. Van deze unieke meerwaarde profiteert u alleen als u een Atag cv-toestel aanschaft bij een Atag Select Dealer. Na installatie van uw toestel heeft u er geen omkijken meer naar. Installatiebedrijf ThermoGas zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. ATAG werkt nauw samen met haar dealers; een selecte groep van topinstallateurs.