Geschiedenis van ThermoGas

De Verwarmingsspecialist van regio rijnmond

Geschiedenis van ThermoGas

De geschiedenis van ThermoGas start in 1970, het jaar waarin het bedrijf werd opgericht door de Rotterdamse familie Van de Kamp. Haar eerste jaren was het bedrijf samen met aannemingsbedrijf “ThermoBouw” gevestigd aan de Vierambachtsstraat in Rotterdam-West.

 

thermogas

 

ThermoGas werkte nauw samen met ThermoBouw, een andere onderneming die door de familie Van de Kamp werd opgericht. Door deze samenwerking kon er een compleet dienstenpakket worden geleverd, van bouw tot en met installatie werkzaamheden. Helaas is het bouwbedrijf inmiddels beëindigd en is er daarmee rond 1995 een einde gekomen aan deze samenwerking. Wel heeft ThermoBouw in 1998 onder de naam R. van de Kamp & Zn V.O.F. een nieuwe succesvolle start gemaakt. Na de beëindiging is ThermoGas zich verder gaan specialiseren op het gebied van installatietechniek en is het daarmee haar dienstenaanbod gaan verbreden.

In 1997 maakte ThermoGas voor het eerst sinds haar oprichting de overstap naar een nieuwe locatie. Het bedrijf zocht een kantoor met een ruime bedrijfsruimte welke qua inhoud en locatie aan de ambities van het bedrijf kon voldoen. Extra opslagruimte, parkeerplaatsen een overzichtelijke showroom en een ruimte waarin ThermoGas haar klanten op een gastvrije manier kon ontvangen. De heren Van de Kamp vonden deze ruimte op de Anthonetta Kuijlstraat 23 in Prinsenland, waar het bedrijf vandaag de dag nog steeds gevestigd is.

 

diensten-renovatie

 

Vanuit deze nieuwe vestiging groeide ThermoGas de afgelopen jaren verder uit tot een betrouwbaar installatiebedrijf. Met 9 werknemers en meer dan 4.000 service-onderhoudscontracten behoort ThermoGas tot één van de grootste installatiebedrijven van regio Rijnmond.