Partners

De Verwarmingsspecialist van regio rijnmond

Partners

Partners, het zoeken hiernaar blijft een uitdagend proces. Om de wens van de klant te ontrafelen en hierna deze te kunnen vertalen in een optimaal ontwerp welke aan alle eisen zal moeten voldoen. De strategische partners en fabrikanten moeten dan ook kennis van deze producten hebben. Dit zal voorlopig een contante uitdaging blijven. Wij streven ernaar om alleen met gerenommeerde partners te blijven werken.

ATAG logo_intergas     logo_remeha     Nefit     Henrad     logo_jaga     logo_vasco     logo_zehnder     logo_unetovni 

Verwarming

ATAG Verwarming is fabrikant en leverancier van hoogwaardige CV-toestellen en zonne-energiesystemen. ATAG bedient hiermee zowel de consumenten- als de zakelijke markt. ATAG ketels worden sinds 2009 elk jaar als beste getest!

De ideale combiketel Intergas biedt behaaglijke warmte, in combinatie met een laag gasverbruik en een plezierig prijskaartje. Staan die eisen ook bovenaan uw wensenlijst?

Altijd een optimale Remeha! Of het nu gaat om cv-ketels, thermostaten of boilers, Remeha loopt graag warm voor warmte en alles wat daarbij hoort. Dat doet Remeha al 75 jaar.

Nefit is een van de bekendste namen op de markt van centrale verwarming. In 1980 kreeg de Nefit Turbo als eerste het label HR.

Radiatoren

Duurzaam verwarmen staat bovenaan de lijst van Henrad. Als één van de grootste fabrikanten van (design)radiatoren van Europa is Henrad erbij gebaat te denken aan de toekomst. Zuinig verwarmen, en ook nog eens hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs? Henrad maakt het mogelijk.

Jaga maakt geen kille massaproducten, maar hartverwarmende radiatoren met een ziel. Jaga radiatoren zijn trendsettend op het gebied van design.

Met spitsvondige technologie en een doordachte eigentijdse vormgeving creëert Vasco innovatieve radiatoren die zich naadloos integreren in elk interieur.

Zehnder levert door bijpassende kleurstelling en vormgeving kan de radiator individueel worden afgestemd op de ambiance van een ruimte en daarmee zelfs eigen accenten plaatsen Of het nu gehoekt, gebogen, trapeziumvormig of als ruimteverdeler wordt toegepast – De speciaal geproduceerdevormen maken individuele warmteoplossingen mogelijk.

Lid van

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche. Belangrijk daarbij zijn de wettelijke regels bij consumentenkoop en de afstemming daarover met fabrikanten- en consumentenorganisaties.